micke

Därför kan Fruktpaus lova fräschare frukt!

Det finns några anledningar till att vi kan lova dig ett fräschare fruktfat och bättre service. Den viktigaste är att vi är specialister på frukt.

Lika mycket som vi älskar fräsch frukt, lika illa tycker vi om dålig frukt. Därför är alla leverantörer noga utvalda, och frukten är kvalitetskontrollerad och spårbar i alla led. Vi sätter alltid kvaliteten, inte priset, i första rummet. Eftersom vi älskar frukt, vill vi presentera den fint. Alltså lägger vi upp frukten på fat.

Men att vara passionerad är en sak, att vara kunnig en annan. Vi har 30 års erfarenhet av att leverera frukt till arbetsplatser. Det är fortfarande och ska alltid vara  vår kärnverksamhet. Sedan kan du även beställa mjölk till kaffet och annat gott. Till exempel nygräddat bröd och goda ostar.

Vi är ett lokalt företag som arbetar i Storgöteborg och Borås, inte ett affärsområde i en stor koncern. Och så ska vi fortsätta jobba.

Självklart vill vi att du ska vara lika nöjd med oss som med frukten. Det jobbar vi ständigt med. Till exempel genom att vara både pålitliga och flexibla.

Vi tror på fräsch frukt, snyggt upplagd och levererad efter dina önskemål. Därför binder vi inte upp dig med långa avtal. Skulle du ändra dig, kan du alltid säga upp leveransen med en veckas varsel. Fast våra erfarenheter från andra kunder, talar för en lång och fruktbar relation.

Välkommen med din beställning!